_

O NAMA

DTK “Dijamantna tehnika Kapusta” je specijalizirana tvrtka za izvođenje radova rezanja, bušenja, razgradnje i brušenja betona te za izvođenje radova kapilarne izolacije – sanacije vlažnih zidova.

Radove izvodimo na području Republike Hrvatske, kao i u državama EU. Tvrtka je započela s radom 2000. godine i sa zadovoljstvom možemo ustvrditi kako je DTK “Dijamantna tehnika Kapusta” jedna od vodećih tvrtki u rezanju i bušenju betona u Republici Hrvatskoj.

Glavna odrednica našeg poslovanja je dugoročna suradnja s našim klijentima. Naglasak stavljamo na kvalitetu, rokove, izuzetnu stručnost, pristupačnost i konkurentne cijene.

Pouzdan smo i odgovoran partner i u mogućnosti smo preuzeti izvođenje radova u visokogradnji i niskogradnji, bez obzira radi li se o rekonstrukciji, novogradnji, nadogradnji ili kompletnom rušenju objekta.

DJELATNOST

DTK “Dijamantna tehnika Kapusta” izvodi radove rezanja, bušenja, brušenja i razgradnje betona te kapilarne izolacije, odnosno sanacije vlažnih zidova. Radovi se izvode bez vibracija i prašine te bilo kakvih oštećenja okolnih konstrukcija.

Radove izvodimo u cijeloj zemlji i inozemstvu bez obzira na udaljenost i zahtjevnost predmetnih radova.

Na Vaše traženje vršimo uvid na građevini, ispunjavamo troškovnik i dajemo ponudu za sve naše usluge.

MISIJA

Cilj nam je profesionalnošću, kvalitetom izvođenja radova, poštivanjem dogovorenih rokova, te konkurentnim cijenama naših usluga opravdati sva Vaša očekivanja i ukazano nam povjerenje. Uvijek smo otvoreni za sve savjete i prijedloge.

VIZIJA

Vizija nam je biti najuspješnija tvrtka u našoj djelatnosti.

Dosadašnjim radom postavili smo i dokazali visoke standarde po pitanju kvalitete pruženih usluga.  U svakom trenutku svojim klijentima želimo biti najpovoljniji i najpouzdaniji poslovni partner, našim zaposlenicima pravedan i poželjan poslodavac, a našoj društvenoj zajednici odgovoran i uzoran poslovni subjekt.

ZAŠTO ODABRATI DTK?

  • DTK “Dijamantna tehnika Kapusta” posjeduje Suglasnost za rezanje i bušenje koje je izdalo Ministarstvo graditeljstva Republike Hrvatske.
  • Naši mobilni timovi izvode predmetne radove u svim većim gradovima Republike Hrvatske – u Zagrebu, Splitu, Zadru, Šibeniku, Rijeci, Puli, Osijeku, Poreču, Dubrovniku, Slavonskom Brodu, Makarskoj, Varaždinu, Karlovcu, Požegi i u svim ostalim dijelovima Republike Hrvatske.
  • Naši djelatnici imaju dugogodišnje iskustvo na predmetnim radovima, osposobljeni su i certificirani za rad na siguran način, uz poštivanje svih standarda struke na najvišoj razini.
  • Mi dajemo stručne tehničke odgovore na sve Vaše upite.
  • Posjedujemo vlastite trofazne i monofazne strujne agregate.
  • Posjedujemo vlastite cisterne za vodu.
  • Svi naši strojevi, alati i oprema su moderni, atestirani i zadovoljavaju sve tražene tehničke standarde.
  • Vršimo utovar i odvoz izrezanih, izbušenih i razgrađenih materijala.